everybody knows.

jag fick den här av malin igår. jag blev så glad att jag började gråta. bara sådär. den är så himla fin.

vad är grejen med att folk inte erkänner att de sover när man ringer typ skit-tidigt och väcker personen i fråga. ba: " nej men jag har precis kokat kaffe och läst tidningen och så har jag faktiskt hunnit diska och sortera i garderoben också, håh!" värsta överdrifterna också för att man verkligen inte ska genomskåda denna ständiga lögn som ligger som ett inpräntat manus i bakhuvet på de flesta morgontrötta. även i mitt. jag brukar dra till med nåt extremt. typ att jag just varit ute och sprungit och kom just hem och så kanske jag har gjort typ en omelett också. med tomater och lök. då kan ju liksom inte folk tro att man ljuger för isåfall vore man ju dum i huvet.


Flat Duo Jets – Southern Drums


@ folkbarenBedouin Soundclash – Stand Alonebackstage.


livet kom emellan. jobbet kom emellan. sedan klockan åtta imorse plåtades det i en studio på heleneborgsgatan. jag och victoria stylade käk. 50tals diner och tacky asian-take-away. kommer i elle mat&vin i februari.

jonsí & black keys dagens soundtrack.

68vintage.


jag har fått ont i ryggen. jag kan inte gå. jo. som en höggravid. jag har aldrig haft det förut och tycker därför synd om mig själv och min arma uppenbarelse. men ibland har jag så många ilandsproblem att jag vill skjuta mig i huvudet. till exempel nu. kakorna ligger liksom lite för långt borta.The White Stripes – We Are Going To Be Friends (Live)

when the night feels my songimorse plåtades det. tjejigt och fnissigt och hallon och killsnack och mat och klännigar, smink och drinkar. fröken fahrman och hennes vänner hade "coctailparty" i "hennes" svit. victoria är duktig och lagade maten i badkaret.

som en gåva från ovan kom min cecilia och bjöd på mat (hej bästa vän liksom) och kärlek när händerna var skakiga på grund av uteblivet, egentligen obligatoriskt, kaffe. och sömn. senare klappade vi och jublade till jonas karlsson, bland andra, på dramaten och shakespeare och stormen. till och med när han spelar ett handikappat troll är han fantastisk. jonas.

håret luktar en blandning av blöta kläder och typ förråd (palla nyduschad frilla, nivetvadjagmenar) samtidigt som mina ögon har intagit en oskön, rent visuellt, kombination av rödhet och smalhet.


så det får bli någon form av sömn nu.

Bedouin Soundclash – Shelter18-10-10

 

Black Rebel Motorcycle Club – Weapon Of Choice


te hos miss lava med lampa & karlsson ikväll. imorgon tänkte jag gå upp klockan sex och åka till nybrogatan och hämta frallor. för att ta med till rum 210. på berns. det blir trött med he kul.flying a.flying a opening party @ götgatan.

a. world. beneath.


pressvisning på awb. där fanns kräftor öl och korv.


zodiac blues.


nej men det var allt jag kom på liksom.

 

 

snart är det stockholm filmfestival (smiley här). igår smygläste jag cinemateket på södra teatern. nä det gjorde jag inte. jag var sen så jag missade den. drack ett par klunkar vin spanade på kreddiga film-männskor och hängde med keni istället. keni jobbar med festivalen och är så stressad att hon plockar fram block och penna per automatik när jag bara berättar en massa trams. ständigt anteckningsredo liksom. kaffet smakar inget idag. nu ska jag prova ett nytt objektiv.

jag älskar allan edwall.hatar ordet höstmusik. hatar att katergorisera diverse kulturella och okulturella ting i årstids-sammanhang (och band som har årstider med i sina bandnamn. typ Dead by april. nej jag vet att ingen minns det bandet. de gjorde robinson-soundtracket förra året typ. jag vet jag så jävla lejm. bara för att fortsätta tala om årstider, hur som helst). men jag tror jag vet vad jag kommer lyssna på nu. när det är höst ute och så.swijt.

foto: denkmuch. 2. do. now.

free-town don't live here.


10-10-10Marina And The Diamonds – Are You Satisfied?
the local vet.i eftermiddags körde jag hem till mitt södermalm genom natur i brand på tomma vägar med sjuttiotalistiskt gitarrspel ur högtalarna. det var fint. jag förvandlas till en sentimental tönt i alla natursammanhang. måste jobba på det. kommer sakna hippelyan med underläggstvång på skolgatan.

Beirut – Postcards From Italy
second life.karlskoga.


David Bowie – Andy Warhol


skogn.

 


vi lyssnade på fleetwood mac ur bilhögtalare och pausade i en trasig hage i östergötland.he he.


använd dina mest komplicerade synonymer. ta dig själv på lite för stort allvar (observera viktigheten i detta) avsluta alltid med korta, relaterade, gärna oförståeliga meningar när du vill knyta ihop säcken på ett fyndigt vis. eller kanske med ett enda slagkraftigt ord (fredagsmys, frågetecken). var svår. då har du, kanske, en minimalisk chans att bli lika komplext fantastisk som allas vår herr Sandahl.


lightroomarproject.ida englund i luren. bra dag med malin. söndagen var trött med choklad lasagne och fint kvällshäng. isolde har fyllt år och det var rock n roll och strand-häng. kåken och en bernskällare som inte luktar tvättmedel som lotta lampa sa.


The Byrds – Eight Miles High

poesi för fiskar.

 he finns hopp.

 

 


spontanitet kreativitetKite – Ways To Dancehe ä kul.

 Terry Reid – Superlungs My SupergirlRSS 2.0