:)

 


jag fick en resa av min andra halva, bästa vän & ständige vapendragare i födelsedagspresent. till paris. nu är den bokad och vi kommer att ha allting vi önskar oss "god mat, vackra män och varandra" som det stod i brevet jag fick skickat till mig från framtiden. bokstaligt talat alltså. wunderbara männska.

nu ska jag och jonas karlsson och den perfekte vännen gå och lägga oss. inte bokstavligt talat alltså. jo han kan skriva också.


hopper
off-monday.hopp. idag är jag ledig. alltså, jag har inget att göra. med inget menar jag ingenting jobbrelaterat. för idag står inget för en massa andra saker som jag inte hinner göra när jag jobbar. typ gå och kriga med den söta killen på tre med det bruna håret och långa ögonfransarna över min tusenkronorsräkning som jag fick häromdagen. jag har inte ens tre liksom. jag hatar tv-shop. jag hatar de från tele2 som står i mataffärerna med en massa superbra erbjudanden. jag hatar killen på tre. de kostar så mycket pengar för mig.Tingsek – I Stand Here Still - Moosemos Remixeftersläp.Laura Marling – To Darkness / Kripa
kammakargatan
tomatsoppa.

 


jag kollar mig omkring i mitt näste här på söder och inser att jag inte varit hemma på länge. hemma hemma alltså. kolla-på-tv-hemma. nu kokar jag därför blåbärs-te & poppar popcorn. ingen av de två sist nämnda sakerna kan jag identifiera mig med för övrigt. i mattias crib på drottninggatan lagade vi hemmagjord tomatsoppa och lyssnade på piano efter jobbet. det var spännande och den blev restaurang-god. soppan alltså. mycket vitlök.

filmfestivalen plåtas, victoria stylas med och konfektion nålas upp. i helgen levde vi ett spännande liv jag och mina parhästar.Yiruma – River Flows In You
yesterdays.


här är några. och här.

jag har kollat på en dansk filmvisning på victoria på medis av en regissör som verkade lite smått perves på ett bra sätt. jag skrattade högt ett par gånger åt några roliga scener i en annars ganska dekadent film. sen kom jag på att jag var ensam och då kan man ju inte skratta högt rakt ut hur som helst.

LES AMOURS IMAGINAIRES

 

igår visades xiavier dolan´s independentrulle hjärtslag på skandiateatern på drottninggatan. han är tjuett. snygg bög och framgångsrik. han spelar en av huvudkaraktärerna för övrigt. filmen hade nästan ingen budget, men kolla liksom, det märks ingenstans.


bra att de använder så mycket slowmo också, gillar det. speciellt när det liksom är en humoristisk klang i det. more slomo to tha people.


 

 

 

 


spybarisk efterfest.

 

 


wiwa


stockholm filmfestival.


:)


Devendra Banhart – I Feel Just Like a Childkonfjust.


lovade mig själv en gång att aldrig bli en kalenderhora. men när jag hittar smöret i skafferiet, osten i frysen och nycklarna i troslådan inser jag att jag inte längre är kapabel till att förvara planeringen i huvudet. insikter är min bästa vän. not.


The Morning Benders – Excusesnikolaj & timback.


igår hängde jag och mitt jobbcrew i nikolajs showroom för käk öl och information om kommande kollektioner. i detta crew ingår en liten man som är otroligt lik (det kunde lika gärna varit så att det var en tvilling som villades bort på bb liksom) allas vår älskade jayson aka timbuktu. detta har vi påpekat gärna och ofta då även vår lockiga kopia talar skånska. i vår barrunda som var en naturlig följd denna torsdagkväll hamnar vi på ett litet trevligt hak vid namn olssons skor. efter en stunds dividerande om stället är hängbart nog äntrar, häpnadsväckande nog, den riktiga ickekopian till rappare vårt tillfälliga öl-näste. uppståndelsen blir såklart enorm då vi har dubbelgångaren ett par meter bort. det blir ett litet ståhej och fotograferande och det funderades för en stund om vi skulle försöka byta ut vår o-timbuktu mot den riktiga, vilket hade kunnat sluta väldigt roligt. sedan kom vi överens om att det bara fanns plats för en krullig skåning på olssons skor och begav oss därför vidare mot nya mål.

det var läckert, som max pehrson skulle ha uttryckt det.


sthlmflmfstvl.


möte på gamla brogatan. stockholmfilmfestivalvip. inte för att jag vet vad det innebär riktigt. jag ska plåta rå. men kommer nog få tid över för ett par filmer kan jag tro. syrran bjöd på vegbuffé idag. fint som snus och vi kom fram till att vi båda är otacksamt lättgenerade. sen blev hon röd i ansiktet och tippade kaffet över mig och bordet. jag skrattade mycket men nu luktar min kjol surt. och jag måste tvätta den.

nu ska jag måla läpparna orangea och kanske dricka några gratisöl på solo. eller en kaffe med malin. kanske vin. det vet man inte.nej.James Carter and The Prisoners – Po' Lazarus
better by far.trodde att jag skulle jobba idag. på plats upptäckte jag att så var inte fallet. nu har jag gått fem varv runt söder med min bok i handen på jakt efter det perfekta fiket att läsa den på. hittade inget pratade i telefon köpte handskar tomater och penslar och gick hem igen. jag är kass på att vara ledig.


Terry Reid – Without Expressionpå berg.Bedouin Soundclash – Immigrant Workforce
födelsedag.vad fint det var lördags. jag blir helt rörd liksom.

mood collection.
 

 mätt.moder jord är här från skogen. med sig har hon hund mat och kladdkaka från himlen. idag har hon bakat bullar och jag har rensat ut halva min skosamling. och garderob. och även ciccis kläder som hon har dumpat här. jag tog mig friheten att donera allting så nu kan vi klä halva karlskoga.
nu väntar vi på min tidigare nämnda vapendragare. vi ska laga mat och dricka lite vin. det är kärlek på lundagatan gott folk.Cornelis Vreeswijk – Visa vid Nybroviken
självdiciplinen i att behålla skyddsplasten på.
ibland kan jag känna en suck. det är liksom ingen jobbig suck. mer en konstaterande suck. som man känner inom sig. typ när någon använder comic sans som typsnitt. då känner jag den. inombords-sucken. och det lilla föraktet. jag känner ett litet förakt mot de som använder comic sans som typsnitt och jag kan inte hjälpa det. samma förakt kan jag för övrigt känna mot de som inte pillat bort skyddsplasten på sina displayer. de är liksom lite bättre än alla andra för att de klarar av att ha den kvar. jävla pretton.Black Rebel Motorcycle Club – Dirty Old TownRSS 2.0